torsdag den 22. november 2007

Flickr

Flickr er helt klart noget af dem, som jeg regner med at ville bruge i fremtiden. Det at kunne dele sine billeder med andre er smart. Slut med at sende fire mails med vedhæftede billeder til familien efter en ferie. Resten af det Flickr kan finder jeg nok ud af efterhånden som jeg får brug for det.

pammukalebillede


pammukalebillede
Originally uploaded by jaaquist
Hvad kan jeg sige. Her er dejligt og meget meget pænt, hvis man kan abstrahere fra alle de andre turister

Flickr

This is a test post from flickr, a fancy photo sharing thing.

fredag den 16. november 2007

emailkonti

Jeg havde en yahoo-konto i forvejen, så den var hurtig klaret. Det eneste der skulle klares der var at genaktivere mailboksen. Det jeg bruger kontoen til er nemlig primært deltagelse i en yahoo-gruppe med det bibliofile selskab (dem jeg læste med). MSN var heller ikke det store problem. Jeg har tidligere haft en hotmail og det er jo bare at læse på skærmen, hvad man skal gøre. Det stemte nu ikke helt med vejledningen i 23-ting-bloggen, men resultatet blev fint.

torsdag den 15. november 2007

chat

Heldigvis bruger jeg windows live chat i forvejen, så den opgave var ikke så svær. Jeg har chattet med Marlene og Mette M og brugt smileys masser af gange. Det jeg ikke havde prøvet før var det med at sende filer og oprette delemapper, men det gik også. Det var 5. opgave. Jeg prøver at nå alle e-mailadresserne i morgen.

fredag den 9. november 2007

Tiden er noget mærkelig noget

Nu med rigtig tidsangivelse. Jeg sidder ikke kl. fire om natten og laver 23 ting.

tirsdag den 6. november 2007

Lykkelig indehaver af både en webbaseret læser og en computerbaseret læser

Efter at have rodet lidt rundt inde på min googlekonto, tror jeg nu, at jeg har fået tilmeldt mig bng og dr. Ikke at jeg specielt tror, at jeg kommer til at bruge det. Fordelen ved min computerbaserede læser Feedreader er jo netop, at jeg får det serveret. Ved en webbaseret læser skal jeg jo først bruge tid på at logge på, og så kan jeg da lige så godt gå ind på f.eks. dr's hjemmeside.

RSS

Jeg bruger i forvejen Feedreader, men det skader vel ikke at lære flere slags readere, så jeg kaster mig også ud i Googlereaderen.

fredag den 2. november 2007

layout

Jeg følte mig lidt lyserød i dag. Måske finder jeg i næste uge ud af at ændre noget andet.